CAD

Skrivet den 2009-10-12, klockan 14:37:50
Jag gick hem vid lunch för att jag skulle äta å sen fortsätta hemma. De första har jag gjort, de andra har jag inte kommit till ännu.. Har ingen motivation för det just nu heller. Men förhoppningsvis så kommer det snart, annars blir det stressigt till slutet å de vill jag inte.. Men jag VET att det kommer å bli de.

Det jag gjorde i skolan var tak å grund.. På tre timmar!! Hjälpte iofs Jenny lite.. Å sen började jag med "projektet" det var där det krisade. Lyckades inte riktigt å då gav jag upp (typiskt mej). Juste fixade väggarna med isolering å sånt.. Så jag gjorde då lite ändå..

Ska kanske lämna ritningarna ett tag å kolla på det tekniska lite. Måste ju kunna sånt också till redovisningen annars är jag körd!

Ska se om Erik har lust å vakna snart, vågar inte riktigt väcka han för han blir bara arg på mej. Men jag vill ner till Strömpilen. Väntar nog lite till.

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0