Bakning

Skrivet den 2009-05-01, klockan 13:24:51
Har precis fått första plåten med piroger klara.. Hoppa att de är goda. =) Annars blire lite jobbigt för jar har typ 15 stycken. De har faktiskt gått väldigt bra. Var rädd att smör- å mjölk-blandningen var för varm, för de rök om den när jag hällde i den. Fast jag hade tagit temp på den å den låg runt 40.. Menmen, de jäste ändå.. Sen blev de lite problem med köttfärsen, de va för lite! Så jag hade kunnat få 3 piroger till.. Menmen, nu vet jag de till nästa gång.

Två plåtar kvar å sen ska jag göra bröd. =) Hoppas att de kommer å gå bra å smaka bra, har aldrig ätit de, men de ser väldigt gott ut på bilden.

Men de fina vädret då? Hinner inte just nu, men jag hoppas att de håller i sej. Är ändå inge kul å ta del av de fina vädret när man bor i stan.. Har inga bra gräsmattor i närheten. Hade varit skönt om man hade bott på landet nu. Dit ska jag flytta sen när jag är stor!

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0