Studiebesök på ett bygge

Skrivet den 2008-09-15, klockan 16:36:33

De gick faktiskt bra idag på mekaniken.. Lyckades med 4 uppgifter på 2 timmar.. =P Varav den ena satt jag med 1,5 timma förra lektionen.. Sen fick vi bygga upp våra broar som vi har hållt på å räknat på å sågat..

När vi ställde upp den förra veckan så va den inte så stabil.. Efter att man hade släpt den så stod den typ 1 sekund.. Men idag så stog den i flera minuter.. Å den rasade inte, utan vi plockade tillslut ner den.. Å så gav vi den till Annika så hon kan visa upp den för andra om hon skulle vilja..

Bron visste att det verkligen gällde idag därför stod den upp hela tiden för oss.. =P De va en till grupp som hade byggt en lika hög som vi, men de hade problem å få den att stå.. Jag tror att de hade för få bitar.. Så de blev inga bra skarvar för dom.. Resten av de i klassen hade bara en hälften så hög bro, de vågade inte riktigt ge sej på en så hög.. =P

Sen for jag hem bytte kläder, leta kamera å snörade på mej de snygga skyddsskorna.. For tillbaka till skolan, pumpa i lite luft i däcket eftersom de va lite halvdåligt.. Kände de i fredags när Charlie skjussade mej, åkte ju på fälgen.. =P
Mötte upp Frida å Viktor på skolan, de höll på å jaga ett nummer till en i klassen, för Viktor hade gett han fel tid då vi skulle samlas..

När de fått tag i killen så cyklade vi ner till bygget där vi skulle göra studiebesöket.. Viktor skjussade Frida på hennes cykel då hans egen har punka.. Vilket den har haft i nåra veckor nu... =P Jag är glad att de inte var jag som satt där bak när han for ner för Svingen, för de såg läskigt ut..

Väl på plats så gick vi runt, jag fotade, ritade å skrev de som sas.. Va lite intressant att få komma ut å titta.. De var treorna som ledde oss runt å alla fyra var jättetrevliga! =) Sen cyklade vi tillbaka, Viktor orkade inte skjussa Frida upp för Svingen så de gick upp.. Å sen vinglade han på.. Har åkte in i ett träd, ner på gräsmattan, höll på å klippa nåra människor.. =P Å jag har inte skrattat så mkt på en å samma gång på länge!!

Ciao


Vad tycker du?
Skrivet av: Frida
Den 2008-09-15, klockan 17:19:48

Det var faktiskt otroligt roligt när viktor vinglade på! haha, några träd här och där och jag satt inte ens på då!! haha!! men guppen gjorde ont :(


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0