Dammplasket! =)

Skrivet den 2008-09-10, klockan 20:47:17
Idag så vare de årliga dammplasket i den mysiga å trevliga dammen på universitetsområdet.. =P Kanske inte riktigt så. Den är ganska så väldigt jättemycket jätteäcklig!! Skulle aldrig våga stoppa i en tå där i!! Fast de hindrade inte andra från å göra de.. Nåra verkligen slängde sej i, å andra låg kvar länge!! =O

Först vare flottrejs, tror vi kom trea.. Jag tror att vi hade den minsta å mest oseriösa flotten av alla som var med.. Men de gjorde inget, eftersom våran var snabb!! Men den var inte så hel efteråt för de va folk som kom å ryckte bort våra flytgrejer..

Sen vare dags å hämta bollar i dammen, vi hade 4 tappra killar till de.. Därefter vare norsk fylla typ 1 meter från dammen.. En av våra åkte i, men resten klarade sej.. Sen vare dragkamp där de inte gick så bra för oss.. Å sist så vare stocken, när man sitter med en kudde å ska slå ner motståndaren..

Sen vare slut å de va dags att gå hem..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0