26 juni 09

Skrivet den 2009-06-26, klockan 09:06:14
När jag startade datorn i morse lät jag den stå i 20 minuter för att jag åt frulle å läste tidningen. När jag sedan skulle använda den stod processormätaren på 100%. Jag tror inte att min dator mår särskilt bra. Ska nog ta å säkerhetskopiera allt innan den kraschar. Har ju kopierat allt en gång, men Erik va duktig å tappa hårddisken i golvet så den gick sönder. Tur att jag inte tog bort saker från datorn!

De va lite skumt i natt, jag drömde att Michael Jackson hade dött.. Å sen vaknar jag upp å hör det på radion!! Måste ju ha varit halvvaken å hört å därför har det kommit in i min dröm.. Jag va inte direkt något fan av honom så jag har inte så mkt å säga. Men de syns att han är älskad då han fick 9 sidor i tidningen..

Ska väl se om jag kan prestera något i plugg-väg idag, knappast troligt, men ett försök ska jag göra. Är så fint väder (23,4 grader) ute så jag vill inte sitta inne. Men inne på förmiddan å så ska jag gå ut sen efter lunch.. Eller ja, vid typ 14. Får inte va i solen mellan 11-14!!

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0