Usch å blä

Skrivet den 2009-06-18, klockan 12:58:01
Jag får inte ihop det!! Kikade lite på bloggens stilmallar för att få veta vad de innebar. Så de har jag lyckats få ihop, men sen att de ska styra allt. Det går inte! Alla bara: Läs i boken, den är jättebra!! Sure, den är svår för en sån som jag - som inte jobbat med HTML å CSS.

De dåliga med mej är att jag ger upp när det blir för svårt å komplicerat.. Kanske inte den finaste egenskapen jag har.. Men nu ska jag inte ge upp, bara låta det vara ett tag. Sitter ju stenhårt fast å väntar på hjälp, men de e så sega!! Nu önskar jag att den inte hade varit på distans, för jag vill ha nån som står bakom mej å pekar.

Jaja, de e bara å vänta till jag får något svar. Skulle vilja få de nu, för jag vill ner på stan. Men det får vänta till efter fyra, för då har nog lärarna gjort sitt för dagen..

Vill nämligen ha lite turkosa pärlor, tråd, klämmor, spännen, glittrigt nagellack å en parfym. Har iaf något å se framemot. Ska kanske ta å städa lite nu när jag ändå bara väntar. Eller iaf gå ut med soporna å så. Väntar jag så kommer de å bli stressigt, måste ju typ gå å sova vid 9 idag för jag ska väl upp vid 5-6 i morron å vara körduglig..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0