Krull+shopping

Skrivet den 2011-01-11, klockan 21:08:23
Igår när jag tittade på filmen så började jag å fläta håret, sen gick jag å hämtade toffsar, för jag tänkte att de kan va fint med lite vågit hår i morron i skolan.. Sagt å gjort, när jag skulle lägga mej hade jag typ 100 flätor..

Å resultatet blev inte riktigt som jag hade tänkt mej.. De blev världens afrokrull!! Så jag har haft uppsatt hela dan, tills nu på kvällen då jag började få ont i huvudet..


På bilden har de ändå lagt sej, men de är fortfarande krulligt!!

Tröjan på bilden är förresten ny, superskön!! Såg dock att de va två fläckar på den =( Den ena i luvan så den syns inte å den andra på armen.. Ska se om Vanish kan hjälpa mej.. Det är därför jag sällan köper vita (ljusa) kläder..

Lite annat nytt:

Var asnöjd när jag provade den.. Men efter att jag hade provat den så bytte jag för de hängde en lös tråd.. När jag kom hem så såg jag att den jag bytte till inte hade med några axelband å kroken ovenför dragkedjan hängde lös =( Men det går bra, vill ändå inte ha banden å vill jag ha de så finns de säkert svarta glansiga band att köpa.. Å kroken är bara å sätta nåra stygn i..


Impulsköp, men jag tyckte den blommiga va så söt, å så fick de följa med en svart också, så nu längtar jag till sommaren =)

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0