17 jan 11

Skrivet den 2011-01-17, klockan 14:55:46
Gårdagen var trevlig. Först va jag å fikade med basårs-tjejorna å sen sålde jag ekonomiboken..

Efter de åkte vi till Eriks kollega.. Lagade mat å åt, drack kaffe/te å tittade på film.. En till kollega trillade in mot slutet. De va en väldigt trevlig kväll, lättsamma personer..

Dock blev de sent, vi var nog inte hemma förns vid halv tolv, tolv, å jag kunder inte sova! Halv två tror jag att jag lyckades somna.. Å sen vaknade jag vid fem å låg vaken en stund. Så när klockan ringde vid sju var jag halvdöd!

Men det var bara att kravla sig upp, äta frulle å gå till skolan..

De gick bra i skolan, det är faktiskt kul å va där när Fredrik föreläser, för det går att förstå å hänga med..!! Känns lyxigt.

Sen va jag å pratade Ex-jobb med Annika, nu har jag fått en idé, måste bara formulera mej lite.

Sen var det dags att lämna blod.. Fick sticka en gång i fingret först, för jag hade 126 i blodvärde förra gången, å man får inte ligga under 125.. Så de va på gränsen, därför ville de kolla den här gången.. Men det var grönt! Tömdes på lite blod, åt ett äpple, drack saft å sen gick vi hem (vi=jag å Erik, tvingade han å följa med mej;) )

Åka å jobba ikväll, inte taggad, men de ska nog gå bra..Ska ta det lite lugnt idag å dricka massa vatten, med tanke på att de har tömt mej på blod..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0