Olycka

Skrivet den 2010-03-23, klockan 13:54:55
Fick ett sms av Erik idag att han var "på väg till akuten å skulle höra av sej sen" å sen inge mer.. Först trodde jag han skämta med mej, eftersom det va så knapert med information, men nej, de va helt sant.. Jag ringde upp prata en kortis så att jag iaf fick veta vad som hänt..

Eriks pappa ringde nyss, hörde typ bara vartannat ord, men jag fick mej iaf en uppfattning. När jag la på luren ringde det igen å de från Eriks jobb. De ville bara berätta vad som hänt..

Skönt med ett företag som bryr sej om sina anställda och deras familjer =)

Erik kommer iaf att överleva, frågan är om hans fingertopp gör det? Men det tror jag, läkarna brukar vara bra på å laga saker å ting..

//Angelica


När han mår bättre, ska jag skälla ut honom, för man smsar inte om sånna här saker! Antingen ringer man upp å berättar eller så låter man bli å berätta tills efteråt..
Hade en kompis som ringde å sa: "hej, jag är på väg till akuten, vi hörs sen" *klick* 12 timmar senare fick jag veta vad som hade hänt, tror nu jag sov bra den natten?

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0