"Sjuka-hus" eller förkylning?

Skrivet den 2008-12-10, klockan 15:54:53
Förra veckan när jag satt å pluggade så läste jag om bla "sjuka hus" kom jag å tänka på en sak.. Nämligen så att min förkylning kanske inte är en förkylning. Det kanske är så att huset är sjukt.. Dvs att det är mögel- och fuktskador..

Men jag tyckte att det var lite löjligt så jag la den tanken på hyllan eftersom Erik var pigg å kry.. Men igår när målaren var här så frågade han om jag visste om de hade varit någon fuktskada i hallen. För han tog bort färgen å de lossnade stora bitar som luktade &#%¤# samt att det på färgens insida var svart!

Då plockade jag ner min tanke igen, Erik kanske inte är så känslig mot det, medan jag kan vara de.. Det var iofs inte så mycket, men de kan ha orsakat det ändå..

För de symptom man kan få när man vistas i byggnaden är:
¤ irritation i ögon, näsa och hals
¤ torrhetskänlsa i slemhinnor och hud
¤ hudutslag, trötthet, huvudvärk, illamående

Å jag har varit irrierad i näsan å halsen, haft torr hud, varit väldigt trött, haft huvudvärk, mått illa under typ hela hösten eller iaf stora delar av den.. De lustiga är; när jag for ner till Sthlm så blev jag plötsligt frisk å sen sjuk igen när jag kom hem, å jag har inte varit dålig när vi varit hos Erik heller..

Så vi får se, under julen kommer jag ju å va borta ca två veckor, om jag blir bättre då å sämre när jag kommer hem så kanske man ska börja fundera..

Jaja, hur det bli återstår och ser.

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0