Shopping =)

Skrivet den 2008-12-11, klockan 16:51:43
Både jag och Erik gick upp lite tidigare idag för att äta frulle innan målaren kom.. När vi gick hemifrån så va det halvblått inne i köket, vilken skillnad! Erik körde mej fram till skolan(!) men vadå? han åker ju ändå förbi där.. Eller ja, typ.. =P

Jag va lite imponerad av mej själv att jag va i skolan från 8-14, de va ganska så länge.. =P Men annars brukar jag gå innan lunch.. Men idag hade jag lunch med mej..

När jag tröttnade på å räkna tog jag mitt pick å pack å drog ner på stan, för igår när jag satt å funderade lite å va väldigt stolt över mej själv för att jag hade fixat alla julklappar så kom jag på en person jag hade missat - ERIK!! Hehe..

Men nu ere fixat, men de tog lite tid innan jag bestämde mej för vad jag ville ha.. Vill ju ändå ge något roligt å jag vet inte om de jag kommer å ge känns så roligt, men saksamma.. Nu fåre bli så, han får nöja sej med de.. De ända som är kvar nu är något mer till broder.. Men vad? Hittar inget kul till han.. Måste fortsätta spana..

Sen köpte jag två julklappar till mej själv också =), men de är så att jag fick julkort av min gudfar förra veckan å då fick jag lite "godis-pengar", men istället för att köpa godis så köpte jag mej lite kläder.. Å jag är ltie stolt, de är inte svarta!! Eller jo, ena tröjan är lite svart men de e rosa också.. Så de e godkänt.. Grejen är den att hela min garderob består utav svarta, vita och gråa kläder.. Df får inte något sådant köpas!! =P De va lite kul å shoppa, minns inte när jag köpte kläder till mej själv sist..

När jag kom hem så va vårt kök helblått å hallen gul.. I hallen såg man inte en så stor förändring eftersom de va beiget innan.. Menmen, de e nymålat å fräscht å inga hål.. Köket ser mer ut som ett sovrum, men de gör inge, för nu ä den gula hemska färgen borta.. Ska knäppa lite bilder senare när Erik har satt upp lampor så att ni får se.. =)

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0