Hälsning

Skrivet den 2008-05-15, klockan 18:21:03
Vaknade utav mej själv i morse.. Å de e alltid skönt å slippa höra en klocka ringa. Iofs har jag en väldigt fin väckningssignal på mobilen så jag ska inte klaga.. De finns de som har en värre...(inga namn nämnda).. Gick då upp gjorde mej iordning å sen drog jag ner på stan å fixa lite.. Alltid lika kul..

Hem igen å börja plugga.. De va segt, men de gick faktiskt bra, har lite svårt å plugga just nu, för jag vet inte ritkgit vad jag ska göra för uppgifter.. För alla känns så självklara.. Men jag ska nog sitta lite mer idag, så att jag verkligen kan de.. Vore skönt med en 3poängare..!! Inte för att jag tror de, då han kommer å ge minuspoäng på vissa uppgifter om man svarar fel.. Men, jag kan ju alltid hoppas..

Efter att ha vilat igår så vare idag dags för en cykeltur.. Men jag trodde att jag skulle behöva ställa in de idag å, för de snöade, igen... Men idag så kom de mkt mer.. Men de sluta såsmåningom, så jag kunde ta mej runt Nydalasjön..

När jag kom hem å stod i hallen så hörde jag mitt namn på radion.. De va nämligen så att 3 timmar innan så uppmanade programledaren lyssnarna å skicka en grattishälsning till Sofia (wistam) som också är programledare där under nåra timmar.. Jag gjorde de å sen lästes den upp.. =P Lite cooolt!! Fast inte lika coolt som när jag för nåra veckor sen önskade en låt som speldes.. =P

Ska plugga nu,

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0