Svårt å sova... =S

Skrivet den 2008-05-31, klockan 15:43:38
Hade sjukt svårt å sova igår.. Men jag ska va glad att de inte va fest i min korridor.. Men jag tror att de va fest ovanför mej eller nåt.. För jag hörde mkt musik å tjoande.. Okej om de e bra musik, men den va ju kass.. Lät ju som om de va samma låt som spelades om å om igen!!!

Satte en kudde över huvudet för att dämpa ljudet lite.. Men de va inte så lyckat.. Eller ja, de blev lite bättre iaf.. Tog väl 3,5 timma å somna eller nåt.. Å sen bleve inte bättre av att jag hade mardrömmar hela natten så jag vaknade lite då å då.. Även fast jag vakna ur drömmen så kom jag in i den sen när jag hade somnat!!!

Jag vaknade nångång vid halv fem, å då vare fortfarande musik som lät.. Dock lite lägre, men fortfarande samma hemska.. Kvart över fem så blev de tyst, å de va skönt..

När jag cykla till skolan idag såg jag en person liggandes i en soffa mittemot min port.. Tur för honom att de inte regna.. =P

Va i skolan 5,5 timma å plugga fysik.. Fick sällskap av Johanna i 2 timmar typ..

 
En mkt tom korridor.. kanske inte så konstigt eftersom klockan är 15 en lördag..

Ska plugga lite mer nu,

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0