Inge bra

Skrivet den 2008-05-13, klockan 11:38:16
Hände igår då?
Gick upp klockan 6 med Erik, när han åkt så kröp jag ner under täcket igen å sov nåra timmar... Pluggade en hel del också.. Sen tog jag mej en cykeltur runt Nydalasjön..

De va sjukt jobbigt för de va sån motvind.. Å de spela ingen roll åt vilket håll jag cykla!!  Men jag kom fram ändå.. Fast lite dödare än dan innan.. =P Fortsatte mitt plugg blandat med lite annat..

Gick upp idag å gjorde de jag alltid gör på mornarna.. Sen cykla jag till skolan å hade FyB-dugga.. Vädligt svår!! Fick bara 5 poäng, så de blev ingen extra poäng till tentan, får hoppas att de går bra ändå.. De jag inte förstår är hur de bygger upp duggan? För där äre alltid massa diagram å påståenden som man ska kunna (vilket är typ omöjligt) men sånt kommer inte alls på tentan!! Så varför har man inte en tenta-lik dugga?

Ska börja plugga på matten nu, så jag får med mej nåt poäng från den.. Men där får man poäng även fast man har under hälften å de e ett bättre system..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0