Fest, städ, cykel

Skrivet den 2008-05-11, klockan 19:11:16
Cyklade iväg till Kalle igår.. De va redan nåra där, men de kom även fler.. Prata, lyssna på musik å så.. Typ som de brukar vara på hemmafesterna.. De enda jag sakna va en dansande Emelie.. =P Men hon hade åkte på fest med Emma iställe..

Sen cykla jag hem tillsammans med David, Millan å Linus.. De hade blivit ljust när vi var på väg hem, men de e ändå skönt med sällskap.. Kom hem titta lite på tv å sen stängde jag av.. Jag hade inte tänkt å va borta så länge, men jag kom hem tre...

Mamma ringde å väckte mej i morse, klockan tio!! De va lite för tidigt för min smak.. Men jag gick faktiskt upp då.. Städa upp lite mer, sortera tvätt, började tvätta samtidigt som jag pluggade.. När all tvättning var klar tog jag cyklen å åkte på nya äventyr..

Den här gången blevre runt Nydalasjön.. De tog typ 50 minuter idag också.. Men idag så cyklade jag konstant.. De var kanske inte den bästa cykelvägen eller så vare så att jag inte hade världens bästa cykel för den där stigen.. Där kommer jag å ta å cykla fler gånger..

Tror att de e nåe fel på min cykel, den låter lite konstigt.. Kanske ska kolla de nångång... i framtiden... Eller så låter jag nån annan göra de.. =P

Sen kom jag hem å städa klart de sista...

Nu sitter jag här å väntar på att E ska komma.. Fast de kommer nog å ta ett tag.. =P

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0