Valborgshelgen

Skrivet den 2008-05-05, klockan 11:54:17
Onsdag
Promenerade tillbaka till skolan, med min packning.. %&¤%&# va tungt de va!!! Tur att jag är stark så att de inte va så farligt.. =P Hade lektion å sen sluta precis när jag behövde gå.. Gick igenom de mörka tomma korridorerna.. De kan bara ha varit vår klass som hade lektion.. För egentligen så skulle eftermiddan va fri från undervisning.. Men tydligen inte när man går basåret..

Sen gick jag till NUS, skulle först ladda på busskort, men de va vädligt svårt.. För de va stängt.. Men jag hade en resa kvar så de gick bra.. E hämtade mej i Övik, å va skönt.. Slapp å åka hela vägen..

Åkte hem till honom, å sen kom L efter ett tag.. Då tog vi våra badkläder å åkte till en sjö i närheten.. De va lite kämpigt å komma i, men de gick... Jag va först i.. Kallt som bara den.. Lyckades riva mej, på isflaken!!! Så de är ömt å lite blått.. Sen kom E också i, å tillslut även L..

Hem titta på tv å så åkte L hem..

Torsdag
Vaknade av att E's mobil börja låta, så jag tröck på en knapp så den sluta.. Men den börja låta sen igen.. De va hans pappa som ringde.. De va nämligen så att deras kor hade rymt å vi va tvugna att leta reda på dom.. Hittade dom typ 3-4 km från hagen.. E å bror hans fick gå hela vägen hem med dom, medan jag åkte bil hem... Fick sitta där i 1,5 timma å vänta.. Men jag ringde å prata med mamma å så likte jag med katten.. Så de gick bra ändå..

Sen kom de hem, å de blev frulle.. Sedan åkte vi å kolla vart de hade kommit ut nånstans, å de fanns ett hål, som E laga.. Sen hem å duscha. Åkte å mötte MPM, för lillebror skulle följa med oss på en bilutställning i Övik.. I en timma gick killarna runt å titta, då varom ganska nöjda.. Jag va nöjd efter första varvet, typ 10 minuter..

Åkte hem till pappa för att grilla.. Sen åkte vi hem å sova, eftersom E skulle upp å jobba på natten.. Gick upp tio för att åka till Övik.. Va väldigt seegt.. Jag lyckades å somna på vägen tillbaka.. Skönt va de iaf..

Fredag
Gjorde ett försök att plugga men de gick inge bra.. De sluta med att vi båda somna på kökssoffan, vilket kanske inte var så bra.. Sen åkte vi å handla.. Å när vi va på ICA så ringde E's pappa å sa att korna va lösa igen.. Vi åkte hem å kolla de.. Men de va inte ritkgit så, de va nån som hade sett fel.. De hade bara promenerat upp i skogen.. Så E locka nerom, å de flockades runt mej.. Blev ju jätterädd för de va stora, men E bara skratta..

Mamma kom å hämta mej på kvällen.. Tog en promenad, för E skulle gå å sova å mamma va lite sen.. Fast jag hann inte så långt.. Åkte sedan hem å sov.. Men de va inte de lättaste, för jag hade en katt som stod på mej, å när hon inte gjorde de så sprang hon upp och ner i sängen, sjukt jobbigt!! Vaknade nån gång av att jag hade huvudvärk också..

Lördag
Vaknade av att huvudet bulltade så jag trodde att de skulle sprängas.. Men de gick bra.. Gjorde inte så mkt nytta faktiskt, satt å prata med mamma å bro typ hela dan.. Va ute å promenera lite med kissen.. Vi klättra i träd å så.. Sen ville hon in..

Gick till bilen, hade parkerat en bit bort eftersom vår väg va okörduglig.. Jag körde hela familjen till mormor däre va mat.. E kom också dit.. träffa lillkussen min, så trodde han va grymt farlig med hans leksaker.. Sen åkte jag med E hem.. Då hade hans familj kommit hem..

Söndag
Upp tog de lugnt.. Spelade lite kort.. Jag VANN!!! Sen blev de bilåkning å handling på samma gång.. När vi lämnat varorna så åkte vi till de STORA korna, för de som jag tyckte va stora va typ små jämfört med de andra.. Å sant, de va så..

På kvällen packade vi ihop våra saker å åkte till Umeå.. Kom hem titta på TV å sov..

Ciao

Vad tycker du?
Skrivet av: E.
Den 2008-05-05, klockan 14:16:23

men vadå, skulle jag gråtit ist för att skratta? bara för att du va söt där du satt;)

Skrivet av: Agge
Den 2008-05-05, klockan 16:51:00

haha, mje.. men du kunde ha tyckt synd om mej när jag blev omringad av de stora djuren!! Eller kanske hjälpt mej..


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0