Slanglagning

Skrivet den 2008-05-28, klockan 18:58:43
Har vart i skolan hela dna idag.. Började med matte på morronen, där NL gick igenom hela kursen på 3 timmar.. Va en del saker i början som inte längre låg kvar på hårddisken, så jag borde lägga till de igen.. Sen pumpa jag luft i däcket (slut igen) å cykla hem.. Bytte böcker å sen tillbaka till skolan.. Satt nåra timmar ida me..

Sen gick jag hem.. Va lite trött på att pumpa i luft hela tiden så nu gjorde jag nåt åt de.. Började med å ringa pappa å kolla läget å få lite instruktioner.. Sen vare dags.. Å de va ganska spännande..

Tog lite tid innan jag fick av däcket.. Å sen leta jag efter hålet.. Men jag hitta inte ett hål utan TVÅ(!) inte så konstigt kanske, då.. Lagade de.. Va jobbigt å stå å gnugga.. Fick ju aldrig loss plasten, me efter lite våld så vare tillslut borta.. Satte tillbaka slangen i däcket, pustade ut, för då vare jobbiga gjort.. Trodde jag, ja...

Gick ner till cykeln, som för övrigt stod å vingla lite granna.. Satte tillbaka däcket å skruva.. Sen skulle jag börja pumpa i luft, men de kom inte i nån luft, de bara pös å hade sej... Pumpa, stampa, frusta lite granna.. Men de hjälpte inte.. Efter ett tag så tänkte jag ge upp å vända på cykeln å gå därifrån å vänta på bättre tider...

Men istället, så tittade jag hur det såg ut på de andra däcket.. Å då såg jag att jag hade vänt ventilen åt fel håll!!! Hur smart e inte de?!?! Men jag vände på den, å de gick å pumpa i luft..

Ere tomt i morron så cykeln stå tills nån annan göre åt mej.. För de här vare värsta jag gjort på länge!! Värre än tusstömningen för nån månad sen... Har inte ritkigt tålamod för sånt här..

Ciao

Vad tycker du?
Skrivet av: Gradin.
Den 2008-05-29, klockan 20:37:39

Du e så duktig så gumman;)

Skrivet av: Agge
Den 2008-05-30, klockan 12:01:18

Tackartackar =D Men nästa gång så får du göra de..


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0