Neråt.

Skrivet den 2008-04-12, klockan 12:03:58

För ovanlighetens skull så va jag inte så supertrött igår när jag gick upp, fast jag klev upp 30 minuter tidigare än va jag brukar göra.. Packade å städade de sista, sen gick jag till skolan, va lite jobbigt, för väskan va så tung.. Men stark som man är så gick de bra.. Hade FyBlab å jag var där först å då kom jag 6 minuter innan vi börja.. Sen började de komma in lite mer folk..

Vi skulle mäta ljudets hastighet i vakuum, de tjöt så hemsk så jag trodde att jag skulle få hörselskador... Tillslut mätte vi att de va 333 m/s, 340 m/s.. Beroende på hur vi räknade.. Å de va väldigt bra, för man brukar räkna med att hastigheten är 340 m/s..

Slutade väldigt tidig, så jag satte mej å räkna matte innan bussen skulle gå.. Fast de blev inte så mkt, för jag drog ner på stan istället, då det är bättre å ta bussen därifrån.. Fick vänta typ 1 timma på busstation, menmen..

Behövde bara sitta på bussen i 1,5 timma för Erik hämta mej i Övik, så de va skönt.. Åkte sen bil därifrån.. Hämtade upp bror hans på vägen hem.. Hem äta å sen sova typ.. För i natt vare dags å följa me han å jobba igen..

De va lite jobbigt, blidde lite åksjuk, för jag hade glömt mina band hemma.. Men jag tugga knäckebröd å tuggummi så de gick fint ändå.. Önskade en låt, som jag fick höra!! Lite coolt!! =P=P

Har tänkt å ringa MM nu, för hon ville att jag skulle komma å hälsa på henne..

Ciao


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0