Vad är min grej?

Skrivet den 2008-04-16, klockan 17:13:32
När jag cykla hem idag så insåg jag: Gu, vilken dålig kondis jag har!! Anledningen till detta är att jag flåsar som jag vene vad efter att jag har cykla den korta biten till eller från univ. De e lixom nästan lite pinsamt.. För nu har jag ju ändå inte lega på latsidan, utan jag har tränat så gott som 3 ggr i veckan sen i början av januari, samt promenerat en del.. Men de verkar inte som om de hjälper min kondis.. =S

De va iofs inte bättre i höstas heller.. började cykla i mitten av augusti å cykla till i november nångång, å kondisen va fortfarande kass.. Önskar att jag kunde få kondisen jag hade på vårterminen i stor-ettan, de vore grymt!!

En annan grej jag har kommit fram till är att inte bara kondisen är kass, även min koordination är värdelös!! Har märkt de på gympan, när man ska flaxa med armarna å bena. Å de ska inte vara åt samma håll å så vidare.. Där suger jag riktigt hårt!!

Vill ju ha nåt som jag är riktigt bra på, känner inte att jag har riktigt de.. Utan de e flera saker som jag är mer halvbra på.. De är iofs bra de å.. Men jag vill ha en grej som jag kan ritkigt bra!! De vore tufft!

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0