Uppförsbacke

Skrivet den 2008-04-22, klockan 14:07:16

Förstår inte riktigt vad som har hänt.. Känner mej inte alls sugen på å plugga längre.. Annars brukar jag bli mer motiverad till å plugga nu på våren då de e ljusare å längre dagar.. Men så är inte fallet just nu..

Tappade min motivation nånstans på vägen.. Sett den? Hör av dej.. =P

Nä, men seriöst, måste försöka vända på de här, vill ju inte tappa fart nu när jag har den uppe, blir så svårt å komma igång sen igen..

Men nu just nu så är inte tankarna på plugget utan på massa annat, som är viktigt.. Eller jag vet inte om de e så viktigt, men de e iaf tillräckligt viktigt för att jag ska tappa fokus på det som egentligen är viktigt.. Gu', va luddigt de blev.. Men iaf.. Skulle kanske behöva rensa lite bland alla tankar å ta bort de som är väldigt onödiga..

Även fast jag är nere i dalen å trippar så försöker jag å göra mitt bästa, å vad mer kan jag begära av mej själv egentligen? Jag kan ju inte alltid befinna mej på toppen.. Kanske ska ta å släppa de höga kraven, undra om de skulle funka bättre? Frågan är om jag vågar de...

Ciao


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0