Midda

Skrivet den 2008-04-06, klockan 16:44:02

Satt å slöa lite innan E kom hit.. Behövde inte möta honom för han sa att han hitta.. Å ja, de gjorde han också, för plötsligt så ringde de på dörrklockan å där stod han.. =P=P


Han kom in me kassar å väskor, eller ja en av varje.. Tog fram datorn för han skulle spela en låt för mej å så skulle vi dansa!!! Men inte de inte.. Dansar inte på beställning så där.. Så efter ett tag gick vi till ICA å handla lite salladsgrejor å annat.. Gick hem å HAN började laga mat åt mej!! Va så nöjd..

Blev köttfärspaj, mm va gott de va.. Å så en fantastisk sallad som jag hade gjort.. De va ju skönt å inte behöva laga mat, men då fick jag ju ta disken istället.. Så frågan är: laga mat eller diska?? Jag väljer laga mat!! Så mye bättre..

Vi åt maten å sen va E typ döende, han hade ont i huvudet.. : / Fast de kunde man inte tro när man såg honom.. Sen drog ja me han på en promenad runt universitet, typ nån kilometer eller så.. Fast enligt honom ty p 100 mil!! De va sååå jobbigt å gå.. =P=P Hem vila, å sen drog vi till Umedalen å hälsa på en kompis tå honom.. Mitt i natten så där, men de va trevligt.. =D

Hem sova, å va skönt!! Å ingen klocka som ringde å väckte en.. Hade precis vaknat å så ringde L, men jag va inte förvånad för så brukar de vara, eller han brukar ringa å väcka oss..

Dusch, frukost å så Ersboda.. E hitta mjukisar å jag kolla på skor.. Hitta nåra fina som jag vill ha. Kolla på jacka sen också, men den jag vill ha fanns inte.. Så vi åkte till stan, men där va H&M stängt!!! :O Gick å åt istället - på MAX..

Ciao


Vad tycker du?
Skrivet av: Sandra
Den 2008-04-07, klockan 18:16:51

Hej darling!

har tänkt på dig i helgen, men tiden bara rann iväg.. skulle ha ringt dig.. hur har du det? Låter som att du haft en mysig helg. :)

Puss puss

Skrivet av: Agge
Den 2008-04-08, klockan 16:28:34

de har varit en kanonhelg!! Vi får höras snart..


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0