Städa, städa, städa

Skrivet den 2008-04-15, klockan 13:45:56
Tog en promenad igår, jättehärligt!! Träffade Kalle, han var på väg till skolan.. Hann dock inte prata så mkt för han hade brottom!!

Kom hem, började gå igenom alla kläder som jag har här uppe.. Packade undan de vintriga å tog fram de somriga.. För jag är helt inställd på att de är på väg å bli sommar nu.. Så om de börjar snöa mer så kommer jag att börja gråta.. Organiserade lite, för de va sånt kaos i garderoberna, men om jag känner mej själv så kommer de å va de snart igen..

Hann plugga däremellan också, eller mer titta på vad de är vi har gjort i matten egentligen..

Sen vare A2, väldigt kul som vanligt.. Hem äta, titta på Anna Pihl å lite annat innan de va dags å sova..

Hade tänkt å gå upp lite tidigare idag, men de orka jag inte.. Hann ändå med allt jag ville göra.. De va å titta på bostaden om lägenheten.. Men jag blev bara 2a.. Så jag blev 1a förloraren om lgh.. =P Surt, men jag hoppas att de kommer flera..

Till skolan å ha FyB-föreläsning, sen hem å laga lunch. Prata lite med M om lite andra lägenheter.. De fanns egentligen inga speciella idag, men jag satte upp mej på 2 ändå..

Har hunnit städa köksskåpet också, de va kaos även där.. Men nu äre bra, eller mer bättre..

Ska snart på A.Power..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0