Kalas

Skrivet den 2008-04-20, klockan 11:28:19
Igår när jag skulle duscha så blev de lite problem.. De blev nämligen översvämning i badrummet!! Så tillslut så fick jag duscha 2 sek stänga av 2 minuter, duscha 2 sek, å så vidare.. sjukt jobbigt!!

På grund av detta så blev jag sen till Emelie, men de gjorde inget, de va vissa som kom mkt senare än va jag gjorde..

Träffade nåra av hennes kompisar som inte går basåret, mkt trevliga.. Tror att jag har träffat 2 av dom innan.. Tror att de va dom jag å Emelie fika me i höstas nångång..

Cyklade hem sen framåt kvällen, å kallt vare.. Hade bara klänning å ballerinaskor.. Men grejen var den att de va varmt när jag cykla till henne.. =P Men ska man va fin får man lida pin..

Satte mej då med fysik-boken samtidigt som jag lyssnade på körslaget.. Prata lite med mamma å Erk på kvällen..

Gick upp tidigt i morse, å började med å fixa golvbrunnen i badrummet.. Å de va såååå äckligt!! Tur att jag inte hade ätit nåt innan.. Tog på mej en platshandske å började fiska upp de trevliga hårtussarna... Eww, har aldrig i hela mitt liv gjort nåt som varit så äckligt...!! Men nu funkar de iaf att duscha, så de va absolut värt de... Även fast jag bli illamående när jag tänker påre..

Ska snart börja tvätta, måste ha lite rena saker med mej till Sthlm.. Är nu bara 4 dygn kvar till jag börjar min resa, dvs 96 timmar, vilket är 5760 minuter, som är 345600 sekunder.. haha, =P okej, men seriöst, jag läääängtar!!

Ciao

Vad tycker du?
Skrivet av: Sandra
Den 2008-04-20, klockan 15:41:21

Hej älskling! Grattis till lägenheten!!
Vet du vad? Jag har fått en familj! Vi har mycket att fira när du kommer hem. :D längtar...
puss puss

Skrivet av: Agge
Den 2008-04-20, klockan 17:21:55

Hejsan, tackar å grattis själv!! Du skrämde mej där ett tag..

Puss..


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0