Sovning

Skrivet den 2010-11-27, klockan 14:09:23

Det här med sovandet har alltid varit lite svårt för mej..

¤ Jag har jättesvårt för att sova själv.. Tycker att det är obehagligt.. När jag bodde hemma hos mamma å pappa å skulle sova själv så sov jag alltid på soffan eller inne i mammas å pappas sovrum, de kändes tryggare att sova på nedervåningen.. När Erik jobbar natt å jag måste sova själv, så kan jag inte öppna ögonen efter att jag har stängt dem, är rädd att det ska stå nån över mej..

¤ Jag kan inte ligga med någon kroppsdel (förutom huvudet) utanför täcket, å absolut inte fötterna.. Såg en film när jag var liten, Nötknäpparen, där prinsessas blev biten i tårna av en rätta å blev förvandlad till en jätteful prinsessa.. En kille va tvungen å knäcka en nöt med tänderna.. Vill inte riskera de..

¤ Jag kan inte har garderober öppna, de känns som om någon kikar på mej.. Badrumsdörren får inte heller va öppen, för då ser jag skuggor utifrån..

¤ Jag kan inte sova (själv) utan radio, för då hör jag bara massa konstiga ljud å då brusar jag upp mej så hemskt..

¤ Jag kan inte sova utan att ha känt på ytterdörren, de vore en mardröm om någon kom in när jag sov..

De brukar alltid ta sån tid för mej å somna när jag är själv.. Men det är något som jag har börjat räkna med nu när jag går å lägger mej..

Va sån skillnad nu när Angelica å Julia var här, somnade på några minuter.. Även fast de sov i ett annat rum, så fick jag den tryggheten jag behöver när jag ska sova =)

Jag vet att jag är 22 å borde ha kommit ifrån det här, men det går bara inte.. Är livrädd när jag ska krypa ner..

//Angelica


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0