Gårom å lita på?

Skrivet den 2008-02-04, klockan 20:11:23
Så nu ä ja tillbaka efter gympapasset men tanterna.. De va faktiskt når yngre ida!!! Jej, de e inte bara ja.. =P=P Men de va trångt, ja tror vi va 25 eller nåe, å man fick verkligen passa sej så man inte kicka till nån annan..

Har börja använda mina isbroddar lite mera nu, har förstått hure funkar.. Frågan är hur bra de e egentligen? För nu när ja gick till IKSU så litade ja så mye pårom så ja inte tänkte på om de va halt eller inte.. Å de funkar inte på alla ställen.. För även om man harom så äre ju fortfarande halt.. Så risken finns ju att bena flyger i luften å man krossar svanskotan.. Å de vill man gärna inte..

Men de va helt okej idag, fast de låter så mye när man går merom inne... De va ingen höjdare å går merom inne på ICA, de blev ju livsfarligt!! Deras golv var ju blankt å de blev sjukt halt!! Så ja trodde ja skulle ramla där.. De hade vari pinsamt.. =P=P

Jaja..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0