Byfånen

Skrivet den 2008-02-10, klockan 23:12:14
Va duktig å laga riktig mat idag igen..!! Blev väldigt gott också, förstår inte va som har hänt me mej...?! Men nu ere lix helt okej att stå i köket.. Fast ja har kommi på en grej, de går ju mye fortare å koka ris å potatismos än pasta!! Att ja inte har tänkt på de förut!!

Sen blevre lite plugg, är inte så nervös inför duggan i morron som ja borde va.. Känns inte riktigt helt okej.. Men jag blandar ihop en del formler, så ja hoppas verkligen på tabellsamlingen i morron, annars läre inte bli 1 extra poäng till tentan för min del.. Fast de är ganska osäkert ändå, för de e så mye grejer man ska räkna me som ja inte har så bra koll på.. Tur att de e kryssfrågor, då kan man ju alltid försöka å pricka in nåra rätt..

Har precis tittat på Wallander - Byfånen.. De är inte den bästa Wallander-filmen, men den är helt okej.. Den är ju inte lika läskig som de andra är, å tur ä väl de!! För annars hade de bleve svårt å sova nu.. Hahaha.. =P=P

Ska läsa lite till i FyA-boken, sen ska ja lägga allt under kudde å sova!!

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0