Vinnare!!

Skrivet den 2008-02-27, klockan 20:58:44
Å segraren är..... AGGE!!!!! Jej, äntligen så vann jag över de hurtiga tanterna på gympan... Kämpade hårt för att komma förbi alla strömmar som de ger mej å idag lyckades jag.. Satsade allt jag hade så nu är ja alldeles slut i kroppen.. Att tanterna inte visste att jag tävla mot dom gör inge.. För jag tror no att de innerst inne också tävlade mot mej.. =P=P

Annars hare vari en rätt soft dag, sovmorron till 13, sen traska jag till skolan å hade kemilab.. Den första labben var rätt skoj, de för att jag förstod vad vi gjorde.. Iaf till i slutet, när vi skulle lyckas kolla vad de va vi fått fram..

Andra labben va lite läskig.. Vi handskades med HCl (saltsyra) å de vill man inte ha på sej.. Å den va också ganska rolig.. Men DGL fick förklara för oss ett par ggr innan vi förstod, eller rättare sagt jag förstod.. De andra satt fortfarande som frågetecken.. Men då tog jag fram min pedagogiska sida å förklarade.. =P=P Fast jag har ingen aning om de förstod, men de e inte mitt bekymmer..

Hem softa lite med böckerna å sen till IKSU på A2... Å nu ska ja ba tare lugnt.. Avbokade morrondagens pass, då jag måste städa å packa då ist.. Menmen, jag får ta igen de på måndag ist..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0