Förberedelser inför helgen..

Skrivet den 2008-07-18, klockan 13:52:21

Vi va å handlade igår till helgen.. Å så tråkigt, de va så mkt folk, å då vare ändå inte proppat med människor.. Men de va ivägen ändå!! När vi kom hem så va vi vrålhungriga, så de blev en snabbmidda - gröt.. Men de va gott.. Gick å la oss tidigt, de brukar vi iofs göra, men nu vare nog tidigare än vanligt, iaf för min del.. =P Men gu' så skönt de va!!

Erik väckte mej i morse - han ville ha ett kuvert..! Tror inte ens att jag var vaken när jag klev ur sängen då, men vad hade jag för val.. Han behövde sitt kuvert.. Sen gick jag å la mej igen å sov ett par timmar till..

Upp, titta på tv å sen börja plugga.. Gick hyfsat idag, behövde inte hjälp av mentorerna iaf, men de va lite klurigt.. Fast matte ska vara lite klurigt.. =P

Ringde sedan M för å få lite hjälp med matplaneringen i morron, är lite orolig att de inte kommer å räcka, men de löser sej.. De får väl äta tills de tar slut.. =P Men jag måste gå till ÅC å handla lite till..

Gick ut å slängde soporna, de va så skönt å kunna slänga sakerna utan att bli smutsig.. Men grejen är den att jag sköljer alltid ur mina saker, men de vare inte alla i korridoren som gjorde.. =/ Va iofs inte så mkt, men de ser lite fräschare ut nu iaf.. Ska kanske fortsätta städa lite, är inte så vacker här inne just nu.. Eller de kanske inte är så farligt.. Kanske ere bara jag som pressar mej själv för att jag vill att de ska vara perfekt till i morron, eller?

Ciao


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0