Helgen

Skrivet den 2008-07-07, klockan 09:31:14

Jag å Macke bar ner de sista till förrådet.. Sen började jag å städa, förstår inte hur de kan ha blivit så mkt på så få dagar!! När Erik kom hem packade vi ihop oss å åkte neråt.. Fick mat hos M när vi kom fram, de skulle ha blitt grillat, men vädret tillät inte de.. Men de va gott ändå.. Till fikat kom även M&M, sen åkte de å Erik hem..

Lördagen var rätt jobbigt, vattenpumpen gick sönder å de betydde att vi va utan vatten.. Jga åkte med dunkar till grannarna för å hämta, gick de också, men då kan man inte slösa lika mkt.. På kvällen åkte jag till Erik..

Söndagen var lugn.. E's kusiner kom å jag fick ett par Foppatofflor... Tillslut kunde jag inte stå emot grupptrycket.. =P De e lite små, men jag ska se om jag kan töja ut dom.. Tog en promenad, å så spela vi baseball, va inte så kass som jag trodde.. =P Blev lite stolt över mej själv vid vissa slag..

Sen åkte jag å E hem på kvällen.. Va ganska så mkt bilar ute på vägen, men de gick bra ändå..

I morse vaknade jag (som vanligt) av Eriks klocka.. Men jag vaknade bara en gång av den, annars brukar de vara typ 7 ggr.. Sen vaknade jag 6.20 å då låg han fortfarande kvar i sängen.. å han ska åka halv.. Så de blev lite stressigt.. Efter att han åkt så la jag mej i sängen, men jag gick upp efter ett par minuter å duscha..

Sen började jag med matten, tog typ bara 1,5 timma å sen var jag klar med första delkapitlet.. De va inte så svårt, ska göra lite mer sen igen..

Nu ere dags för sommarlovsmorron.. =P

Ciao


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0