Helgen

Skrivet den 2011-03-07, klockan 08:08:34
Fredag
Erik kom ju hem i bra tid, vilken sällan inträffar.. Vi åt middag å sen drog vi ner.. Kom ner i bra tid. Vi gick å la oss tidigt..

Lördag
Upp klockan 8, in i duchen å sen ner till frullen.. Sen upp å göra sig i ordning för att sedan ta bilen till S-vall.. Men först ett stopp i H-sand.. I S-vall var det 18årskalas, fick smörgåstårta å kladdkaka.. Sedan åkte vi till H-sand för ett till kalas. Där blev de kina-mat å kladdkaka med maräng.. Sen vart de Mello å en film innan vi åkte hem.. När vi kom hem så stöp jag i säng..

Söndag
Åt frulle, hämtade lill-bilen å sen var det utflykt som stod på schemat.. Choklad kokades å mackor breddes å sen tog vi på oss varma kläder å gick ut på isen.. De va superskönt väder, lagom kallt för en promenad.. Gick runt lite innan vi satte oss å fikade uppe på höjden med utsikt över havet.. Sedan promenerade vi hem..

Jag pluggade lite å sen åt vi mat å sen drog vi upp till Umeå i varsin bil.. Lämnade in stor-bilen å sen ner till MAXI å sen hem..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0