7 mars 11

Skrivet den 2011-03-07, klockan 21:29:38
Usch, hade en hemsk dröm i natt.. Drömde att jag blev nekad en fast tjänst på företaget jag är på nu.. De va jätteelaka mot mej när de sa de, så jag började gråta(!) haha.. Förstår inte varför, men de va på sättet de gjorde de lixom.. =P (Jag fattar inte varför jag hade den här drömmen, för de är supersnälla där...) Men sen helt plötsligt kom de fram å sa, vi skoja bara.. Vill du ha en anställning?

De kanske inte låter som en jobbig dröm, men när man håller på å söker jobb så är de jobbigt..

Jag tycker de är jobbigt med ansökningar, de jobbiga är när massa folk vet om det, för de känns jobbiga å  säga, nej jag fick de inte.. (Speciellt för mej som typ aldrig får jobb =P) Ska nog sluta säga till folk att jag ska på intervjuer så slipper de bli så jobbigt...

Vill så gärna ha ett jobb nuuuu, bara för att känna lite säkerhet inför sommaren..


Annars då, WSP va å föreläste idag, å sen fick jobba med ett program som de har tagit fram.. När vi hade kommit igång med programmet så delade vi upp jobbet, för det kändes onödigt att en skrev å en titta på.. Så jag ska sitta med det i morron, hann inte idag eftersom jag va å jobbade..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0