Hundar - kopplade eller okopplade?

Skrivet den 2011-02-12, klockan 09:34:26

Mitt svar: Ja, där det finns andra levande varelser.

Jag tycker det är lite respektlöst av hundägare att inte koppla sina hundar där det vistas folk.. När jag möter kopplade hundar så förflyttar jag mej till andra sidan gångvägen/vägen.. När jag möter okopplade hundar så blir jag stel å får panik! Jag tycker det är riktigt obehagligt med främmande hundar.

När jag gick förbi VC för nån vecka sen så va de en tant som hade sin schäfer lös. Jag var en bit ifrån, men jag blev ändå rädd.. Då springer schäfern fram till en kille (som står å låser upp sin cykel) å börjar skälla på honom å såg hotfull ut.. Är det att ha kontroll på sin hund?

Så, koppel på hundar där det finns folk, andra hundar.. Men de kan få va lösa där man är ensam.. Men kommer de folk, så kallar man in sin hund å kopplar den..

Jag känner mej aldrig trygg när jag möter hundar, men jag känner mej tryggare om de är kopplade, för då vet jag att de tar stopp nångång...

Jag köper inte; "jag har kontroll på min hund". För de säger alla hundägare, å långt ifrån alla har det..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0