Skor

Skrivet den 2011-02-21, klockan 12:00:00
Jag har de lite jobbigt på skofronten just nu..

Inomhusskor - jag har inte använt dom mycket, det för att mina fötter domnar bort i dom.. Jag har provat att knyta de olika, men det går bara inte.. Eller jo, om jag drar upp snörerna  allt vad de går å inte knyter alls så funkar de, men om jag ska träna så måste jag ha en sko som sitter fast.. Så nu åker de till mamma..

Promenadskor - jag kom ihåg när mamma tvingade mej å köpa dom (pga benen), jag gnällde jättemycket när jag provade ut dom, för jag upplevde att den ena va större än den andra.. Både mamma å han i butiken sa att man kunde uppleva de för ena foten är större än den andre å sen kan den ena skon va mer provad.. Men jag va inte nöjd med de så jag kikade, å då va de faktiskt två olika storlekar.. Mamma tänkte sig att jag skulle använda dom varje dag i skolan, men jag vägrade, de va ju så fruktansvärt fula!! Å jag va tvungen att ha med mej dom på seglingarna för att vi skulle gå mycket. De va när jag flyttade upp till Umeå som jag började använda dom å jag kan inte förstå varför jag tyckte att de va så fruktansvärt fula! Okej, de e världens snyggaste, men de e ett par vanliga skor.. Nu nåra promenader å jobbdagar senare så har sömmarna börja släppa, så de e snart soporna som gäller..

Jumpaskor - köpte dom för två år sen å snart har de gjort sitt.. De har blivit väldigt slitna i tyget, de svarta ser ltie grådassigt ut å de läcker lite..

Frågan är bara vad jag ska köpa för skor.. Jag skulle vilja ha ett par Converse, men de tror jag inte är så bra för mej.. Men jag saknar mina vita som jag hade i åttan.. De va egentligen en storlek för liten, men jag sa inget till mamma, för jag ville verkligen ha dom.. Sen gick jag mycket på grusvägen hemma så att de damma å skorna blev smutsiga.. Man kunde ju inte visa att man hade ett par nya skor!! Även fast de va nya så skulle man tro att de va flera år gamla.. Helt sjukt! Varför smutsa ner ett par nya skor?? Skulle aldrig falla mej in idag, nu vill jag att de ska blänka så länge som möjligt!!

Annars kan jag tänka mej nåt i stilen av va jag har idag, är väldigt nöjd med dom faktiskt.. Jag får se vad de blir.. Träningsskor bryr jag mej inte så mycket om, de få vara vad som helst, inte så viktigt.. De e ju bara träningsskor..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0