Bilder

Skrivet den 2011-05-03, klockan 14:21:24
Fick ett mail i torsdags av foto-läraren att vi var tvugna att komma och plocka ner våra bilder för de ska ha en ny utställning nu.

Så igår innan jobbet så for jag på skolan för att hämta mina bilder, men de fanns inte där. Så i morse mailade jag läraren å frågade om de redan var nerplockade. Men han sa att han plockade ner dom i morse... Gick till läraren idag för han var tvungen å öppna en sal åt mej.. Vi kollade i högarna med bilderna fanns inte där. Sen sprang vi runt å leta i hela teknikhuset, men de är spårlöst försvunna..

Vet inte hur jag ska tolka de, ska jag vara:
Hedrad för att bilderna var så snygga att nån va tvungen å sno dom

eller

Ledsen för att bilderna var så fula att nån kasta i väg dom

Tar alternativ 1, känns bäst ;)

Inte för att de va nå speciella bilder, men de hade varit kul å ha.. Läraren erbjöd sig å skriva ut nya, men jag sa att de inte behövs, för jag kommer ändå att packa ner dom i nån låda, inte så att jag kommer att rama in dom å hänga upp direkt..

Menmen, tråkigt att folk inte kan hålla sig ifrån sånt som de inte äger.. Såg att de va en annan bild som hade fått en mustasch.. =(

 

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0