Härligt

Skrivet den 2008-03-16, klockan 11:46:37

Det var skönt att äntligen få sova ut, så de va tur att jag gick å la mej tidigt igår.. Fast jag har iofs vaknat flera gånger i natt, vilket inte är så kul.. Menmen.. När jag hade piggnat till så gick jag ut i köket.. Det var fortfarande inte diskat, så nu gjorde jag det.. Orkar inte se de bara stå där hela tin... Å den som är ansvarig för disken han har åkt hem å kommer tillbaka om 2 veckor typ, så då läre inte bli gjrot..

Sen vare dags å sortera tvätten, hoppas att de e rätt färger i maskinen nu, annars blire jobbigt, för den här gången har jag ingen å skylla på.. =P Men de ska nog bli bra

Jag undrar om jag håller på å bli sjuk, de vore väldigt dåligt tajmat isf.. Men jag har ont i huvudet (nä, jag festade inte igår!), täppt i näsan, nyser 24/7, har lite kämpigt å andas.. Fast jag hoppas att de bara är nån tillfällighet, för sjuk kan jag inte bli nu.. För de kommer å bli jobbigt på tentorna då..

Nu ere bara 2 dagar kvar till kemitentan å 3 dagar till fysiktentan, jag börjar bli lite nervös.. Ska plugga vidare nu..

Ciao


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0