Melodifestivalen 2008

Skrivet den 2008-03-20, klockan 22:13:06
Jag vet att Melodifestivalen är över för den här gången, men jag är bara tvungen..

De va nämligen så att jag inte gillade Sibles låt då hon sjöng den första gången, vet inte riktigt varför.. Å sen att hon slog ut Ola i 2a chansen gjorde ju inte saken bättre.. De va nästan så att jag skulle börja gråta.. Hade jag inte haft sällskap då, så hade jag blitt arg å lessen på riktigt.. =P

Å i finalen varen väl så där..Men nu närom har spelat den på radion så är jag KÄR, den är ju hur bra som helst.. Grymt fin å de e så att man får tårar i ögonen.. Likadant äre med Sannas låt, den var också sådär i början, men nu kommer tårarna nästan varje gång..

Nån annan som jag också gillar är Nordman, låten är så skön.. Sen är väl texten som den är.. Jag är lite besviken på radiokanalen som jag lyssnar på.. För under de här veckorna har de spelat alla låtar som gick vidare till final utom två.. Å de e Amys å Fridas låtar.. Jag är mycket besviken för jag tyckte att de var bra.. Men samtidigt så spelar de låtar som åkte ut i delfinalerna å 2a chansen..

De är möjligt att de spelar dom, men då har jag missat de helt..

Vad tycker du?
Skrivet av: Cristian
Den 2008-03-20, klockan 22:40:13

Jag sa ju det.. :P

Men rosa? Snälla?

Skrivet av: Agge
Den 2008-03-22, klockan 20:03:10

Haha, men de e ju fint!!! =D


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0