Äntligen!

Skrivet den 2008-03-12, klockan 12:49:36
Jag fick inte lägenheten som jag ställde upp mej på, jag var inte ens bland de 8 som får chansen å säga ja.. Så jag får leta vidare.. Men jag ska nog hitta nåt nån gång, för jag vägrar å bo kvar här i korridoren i höst.. Då tar jag mitt pick å pack å flyttar hem.. Okej, inte riktigt, men de e nästan så att det är så.. Så jag hoppas att det löser sej..

ställde klockan på 6 i morse, kvart i sju kröp jag upp ur sängen.. In i duschen, ut, på med kläder, ut till köket, äta frukost, borsta håret, byta kläder, iväg till skolan..

Vi hade KeA, det tog ett tag innan vår lärare kom, jag tror inte han visste vart vi skulle vara nånstans, för vi skulle byta sal.. Sen kom han å hade lite föreläsning.. De var lite luddigt, men det klarna tillslut.. Sen fick vi räkna själva.. Å det gick så bra!!! Nu känns det bra iaf på räkningsuppgifterna.. Eller okej, jag fick fråga DGL lite, men de va bara för att komma vidare på rätt spår.. Å så vare olika siffror på olika ställen.. Jag som precis har lärt mej att hitta i tabell-boken å så skulle man inte ens använda den.. =S Menmen..

Såg personen som jag berätta om för ett tag sen.. Han som jag känner igen så otroligt mycket, men inte kan placera.. Å det börjar störa mej, vill ju vet vart jag har träffat honom.. Kanske skulle gå fram å fråga nästa gång.. Fast det skulle jag aldrig våga.. =P Så vi skippar de.. =P

Ringde E när jag gick hem från skolan.. Han hade slutat typ halv elva å nu chillade han typ bara.. Å jag blir så avundsjuk!!! Det vill jag också kunna göra.. Jag kunde iofs gått hem halv tio, men då hade jag inte kunnat slappna av..

Ska prata vidare nu å sen ska jag fortsätta pluggandet..

Ciao

Vad tycker du?
Skrivet av: E.
Den 2008-03-12, klockan 12:53:18

HAHA, jag e asnöjd:D

Skrivet av: Agge
Den 2008-03-12, klockan 12:55:05

Så kul för dej då..


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0