välkommen till verkligheten!!

Skrivet den 2007-11-22, klockan 21:10:41
Tittade nyss på Lyxfällan å blev otroligt arg.. Som vanligt dårå.. =P=P nä, men nu handlade de om en familj som hade 4 barn varav tre bodde hemma, 15, 21, 24 år gamla.. De två äldsta hade jobb å tjänade egna pengar, åt som hästar, å hade sina flickvänner hos sej 24/7 å betala ingenting!!!

De e ju helt sjukt.. De e ju för fan vuxna å borde ta hand om sig själva, de är lixom dags å klippa navelsträngen!! ja menar inte att man måste flytta direkt då man tagit studenten för de är inte alltid de går å få en bostad.. men om man bor hemma å tjänar egna pengar så borde man betala för sig.. å ja förstår inte hur flickvännerna vågar bo där!! ja skulle skämmas som ba den om ja åt upp nån annans pengar!! de vore inte mer än rätt att de också skulle betala då de faktiskt bodde där å.. föräldrar är inte skyldiga att försörja sina barn som har gått ut gymnasiet!! så ere faktiskt.. kanske ska tänka på de..

Ja förstår att man vill sina barns bästa, men om man går back 15 000 varje månad å tvingas springa till sina föräldrar för att ekonomin ska gå ihop, då borde man fundera på vad som är fel!! En kille tjänade ju mer än vad hans föräldrar gjorde.. så de e inte mer än rätt att han ska betala hyra, mat, mm!! även fast de e snällt av föräldrarna så kommer det att stjälpa killarna senare, då de e vana att leva på hela sin lön.. de funkar inte så i verkligheten..

de borde växa upp å skaffa sitt eget liv, ingen kan bo hos mamma hela livet, även fast mamma så gärna vill de..

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0