Hmm, vad ska jag välja nurå?

Skrivet den 2007-11-02, klockan 20:46:40
Föreläsning med BC på morronen, de va sista med han.. Lite synd.. För han har verkligen varit bra, de e på hans lektioner som jag har lärt mej någorlunda iaf...  Sen åkte vi ner till stan å gick på Göteborg, de va väldigt trevligt.. Vi satt väl där i nåra timmar..

Sen for jag hem å gjorde inget spec.. Mormor ringde å vi pratade ett tag.. Hon tyckte att jag skulle fundera på att bli läkare eller psykolog eller någe i den stilen.. Jag kanske inte ska bli byggingnejör.. Tänkt dej en framtid med de yrket.. blabla... Hmm, nu blir jag ju bara osäker... Känns som om jag får lite respons för den utbildning jag har tänkt mej.. Vadå? Varför skulle jag inte klara av de? Visst de e mansdominerat, men jag kan ju klara av de... De vet man ju inte förän då... Men jag vill ju göra någe som jag tycker är kul, jag vill inte göra någe för att andra tycker att jag borde göra de för att man tjänar bra.. För mej funkar de inte riktigt så..  Så nu är jag väldigt kluven igen.. Har ingen aning.. Vene om de va bra eller dåligt... :S:S

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0