Vart är ärligheten??

Skrivet den 2007-11-05, klockan 12:24:59

I hela livet har jag fått höra "Ärlighet varar längst" de är något som jag har försökt att gå efter, jag ska inte påstå att jag har gjort det, men jag har haft det i baktanken hela tiden iaf...

Men om det nu är så, varför har vi så svårt att vara ärliga mot varandra, de borde ju va det bästa, för då vet man ju vad de andra tycker. Visst det skulle vara hårt i leva i en värld där man alltid var ärlig, men skulle det inte vara mycket bättre?? Jag tror att de skulle bli mindre missförstånd då.. Fast de vet man ju aldrig säkert förän man har provat.. Men de skulle nog va jobbigt att höra allt som man egentligen inte vill höra, men om man får höra de så kan man ju rätta till de... Vi är så otroligt falska mot varandra (ni som inte vill, ta inte till er, men de flesta borde nog). De e ju ba å titta på program som Top Model exempel.. De finns säkert fler, men jag tittar inte på några andra just nu, så jag kan inte uttala mej om de..

Ojsan, blev kanske en luddig blogg, men de jag ville förmedla va att jag är otroligt trött på allt skitsnack hit å dit.. Mycket som jag hör om dagarna är ba bullshit, å jag har lessnat... Så när ska vi börja bli ärliga mot varandra?!?


Vad tycker du?
Skrivet av: Cristian
Den 2007-11-05, klockan 17:16:47

Word!!


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0