Uppdrag: lampbyte

Skrivet den 2007-11-14, klockan 19:58:52
När ja kom hem idag å tände lampan i badrummet så ville den inte funka.. först trodde ja att ja glömt å släcka i morse så ja tröck igen.. men de va fortfarande svart.. frågade erik hur man bytte lampa.. hans första kommentar va: "hur många brunetter krävs det för att byta en glödlampa?" men de e faktiskt inte så lätt då man aldrig har gjort de.. tidigare så har jag sagt till pappa så har vart fixat lite senare.. erik gav mej en beskrivning.. lät lite farligt då ja va tvungen att gå upp å klättra på en stol för att komma åt lampan..
ja klättrade upp, livrädd!! skruvade bort lampbubblan å sen glödlampan.. ringde pappa å frågade va ja skulle ha för lampa.. sen sprang ja till ica å letade, de fanns ju inte ba en sort!! sen vare två som såg typ likadana ut, så ja va tvungen att ringa pappa igen.. sen tog ja en, frågade kassörskan om de va rätt, hon visste inte så hon inte va så bra på sånt... =P=P
sprang hem å monterade ihop allt, å sen börja de lysa!!!! Wheeeee!!! då hade ja lyckats med mitt uppdrag.. =P=P

Vad tycker du?
Skrivet av: Cristian
Den 2007-11-14, klockan 23:16:56

Ja, nån gång ska ju vara den första med allting... Se det på den ljusa (haha) sidan, det går lättare nästa gång.
Hade jag varit av elakare karaktär hade jag sagt att du inte var så bright (haha). :P:D Gonatts!

Skrivet av: Agge
Den 2007-11-15, klockan 12:09:38

jo, den lampan kan ja byta nu.. värre med lampan i rummet, har ingen aning hur man får ner den!! hoppas att inga fler lampor kraschar, för de va ett äventyr!!


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0