Uppe på benen igen..

Skrivet den 2007-11-26, klockan 22:25:48
Efter att mer eller mindre legat däckad i helgen av den så kallade "Stockholmsflunsan" som mina kära klasskompisar påstod att ja hade, så e ja nu på benen.. ja trodde iofs att ja va frisk i lördags så ja tog mej ner till stan, vilket inte va så bra.. för ja mådde inge vidare när ja kom hem..så ja bädda ner mej med datorn å oc-boxen.. vilket inte störde mej alls.. de va ba kul, lite skratt å nåra tårar föll å..

idag gick ja upp tidigt för att gå till skolan.. kändes lite konstigt att börja 8.30, har ju inte gjort de på hela hösten!!! men ja tog mej upp å hade en väldigt bra biologilektion.. mkt bra lärare, pedagogisk å bra.. sen vare matte å ja började förstå vad vikarien gick igenom i torsdags, efter torbjörns beskrivning.. men de nya va inte lätt heller... hann väl 10 tal eller nåe å man skulle hinna 35.. så ja är lite efter, men ja kommer ikapp..

under rasten på matten gick ja till marianne å fårga hur biologitentan gick.. å de gick bra, ja är godkänd iaf å ja är nöjd!! vilket är ovanligt när ja ba får ett G, men de e kanonbra att få ett G i bilogi!! å ja tror att ja inte va långt från VG, å den gränsen va väldigt hög!!!

snabbt hem å byta om.. pubkväll på origo med basårsstudenterna.. vi lyssna på studenter som läser prog på teknat.. va intressant att lyssna, inte på alla kanske.. sen vare mat, tacos.. riktigt gott!! vi satt där tills de bad oss å gå (klockan 20.10!!!!) då gick ja hem å va me på korridorsfikat.. mkt trevlgt.. planera vår fest som vi ska ha i helgen.. hoppas att de blir bra.. men de tror ja..

ja ska göra salladen till middagen, tur är väl de så att ja inte sabbar hela middagen.. ja ska no hålla mej borta från spisen så mkt som möjligt.. råkade bränna mej på den igår, igen.. så kan de gå..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0