20 okt 10

Skrivet den 2010-10-20, klockan 20:45:41
Vaknade halv sju i morse av att alarmet ringde, gick upp å klädde på mej å åt frulle.. Sen åkte vi till bildoktorn med Lill-Ann, för hon behövde göra ett litet ingrepp, en motorvärmare. Sedan åkte vi hem, jag bytte om å gjorde mej redo för skolan.

Cyklade dit i regnet med underställ, regnställ, mössa, vantar och gummistövlar. Första tiden så vare uppehåll, men sen började de å regna å sen började de å snöa å tillslut så snöade de en massa..

De va skönt med stövlarna eftersom vi gick i de blöta gräset, men stövlar blir väldigt kalla å mitt regnställ tog in vatten..

Mätningen var kul, men jag var jättekall mot slutet å höll på å frysa ihjäl.. Efter mätningen cyklade jag hem å bytte kläder å hämtade lunch å sen cyklade jag tillbaka till skolan.

Lunchade med Jenny å Lisa, å guuu som jag frös då.. Jag borde ha tagit på mej mer kläder. Frös sjuke mkt under föreläsningen också, satt med vantar på..

Sen cyklade jag hem, Erik va vaken å då for vi å hämta Lill-Ann.. Kom hem, bytte om å cykla till IKSU å gick på BodyBal.

Kom hem, diskade, duschade, åt middag, tittade på Greys.. Nu sitter jag å tittar på Bonde Söker Fru.. Väntar på att Greys ska börja, spännande =)

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0