28 okt 10

Skrivet den 2010-10-28, klockan 13:53:04
Det blev ett ganska lätt val, AltB å tur de för de va tydligen inte så kul å leka med GPS:en.. Fixade en del med PS, inget superarbete, men det är för svårt för att vara basgrunder.. Är iaf klar med två av labbarna, funderar på att skippa den tredje, för jag måste ladda ner nåt program på min egen dator å den mår verkligen inte bra av att jag fyller den mer.. Å de e bara 8 av 100 så jag klara mej nog, får se, jag kanske ombestämmer mej sen.

Har tagit en del bilder till papperskopian som jag är nöjd med, måste bara finjustera dem å sen skicka in dem.. Men jag måste göra de i skolan å datasalarna är fulla hela tiden, funderar på å åka dit ikväll å fixa de..

Annars då?

Hade ventilationsmöte med den programansvarige i tisdags.. Gick väl sådär, hon tog nog inte in så mkt. Hade möte med projektgruppen igår, sen åkte jag hem en sväng å sen tillbaka till skolan för att leka med PS. Å idag vare redovisning å kursavslut i BP..

Så nu är jag typ ledig till måndag den 8.. Har en föreläsning på tisdag, tror att jag ska gå å sen tenta å inlämningsuppgifter, men jag ska försöka å göra bort de nu innan tisdag =)

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0