3 aug 09

Skrivet den 2009-08-03, klockan 11:00:46
Jag började dan igår med att frisera vindruvebuskarna.. De växte som ogräs å tog sej in på altan å på plattorna.. Klippte även bort blad så att druvorna kom fram å ska få lite sol.. Sen kom Macke å började klippa gräset, jag krattade upp allt, det var sjukt mkt gräs, å de måste klippas en gång till!!

Sen drog vi ner å badade, var väl inte supervarmt, men det gick att doppa sej. När vi kom upp igen, så lagade vi mat. De blev en mindre lyckad pastasås, usch så äcklig! Macke vägra äta å tog skinksås istället, men jag åt ändå.. Blanade skinksås, tomatsås, pasta å banan.. Hehe.. Bananen gjorde att det inte blev så starkt, för de va så man knappt kunde äta den..

Sen hoppade jag in i duschen, för jag skulle iväg.. Emma å jag åkte in till stan åt å sen bio. Vi såg "Sommaren med Göran". Den var faktiskt bra.. Man fick sej ett par goda skratt. När vi åkte hem så missade vi bussen med ett par minuter så vi fick sitta å vänta i en timma.

När Emma hade hoppat av var det bara jag kvar på bussen, efter ett par stationer så släckte chauffören lyset, då blev jag lite orolig att hon trodde det var tomt och inte skulle åka hela vägen. Men det gjorde hon, så jag vet inte varför hon släckte.. Hon skrämde mej när hon körde för det gick väldigt fort tyckte jag.. Men jag kom fram hel iaf.. När jag kom fram hade inte Macke kommit än, så jag började å gå, men ag hann inge långt innan han kom..

Idag då, lunch med Emma å Åsa.

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0