20 sep 10

Skrivet den 2010-09-20, klockan 17:30:24
Fredag
När Erik kom hem så for vi å hämta bilen å så lämnade vi igen den andra.. Åkte hem å började fixa middag å hade en lugn å skönt fredag med gottis å film =)

Lördag
Vaknade en timma tidigare än vad jag hade planerat (å tur var väl det). Gick å duscha å åt frulle, sen for vi ner på stan.. Jag behövde fixa de sista inför sittningen.. Vi for även till Strömpilen för jag skulle kika lite där å.. När Erik börjar parkera så "hoppar de ut små fula grodor" ur hans mun å bilen är helt död.. Han försöker starta, men det händer inget..

Vi fick rulla in den på en parkering så att vi inte skulle stå ivägen, där höll han på å fixa å trixa. Tillslut var jag tvungen å börja gå hem (var lite stressad). När jag kom hem så blev det en dusch å sen mat.. Strax efter mej kom även Erik. Jag gjorde mej iordning å sen drog jag till Maria på tjejförfest ;)

Vi gick nästan alla tjejer tillsammans till sittningen. De va en ganska livad sittning, men så brukar de va.. Stannade dock bara ute till 23, sen fick de va nog.. Gillar inte riktigt Corona som uteställe.. Erik kom iaf å mötte mej, kändes tryggt.. Gillar inte alls å gå hem själv på kvällarna..

Söndag
Erik kom å väckte mej när han tyckte att jag hade sovit nog.. Gick upp å åt frulle å sen gick jag å la mej igen.. ;) Det var en seg dag.. Gick å rösta å sen tog vi bussen för å hämta lånebilen.. For på Biltema å köpte bra-och-ha-saker å sen till Strömpilen för att flytta bilen..

Den var fortfarande död. Så vi var tvugna å bogsera den.. Jag har aldrig varit så sjukt rädd i en bil som jag var då! Bilen bakom var mkt tyngre än min så de vart så himla obehagliga ryck.. Men det gick bra, vart bara arg när jag var tvugnen å stanna i rölysen å rondeller..

Vi ställde den på verkstan å sen åkte vi hem.. Blev en mys-söndag med film till middagen =)

Måndag
Vaknade halv åtta i morse å såg att de va tomt brevid mej, så jag gick ut å vardagsrummet för å väcka Erik å få han gå å lägga sig i sängen.. Efter det gick jag å la mej igen, men jag kunde inte somna, så jag gick upp å klädde på mej å åt frulle å sen drog jag till skolan å gick på föreläsningen..

Den var seg, tillslut började jag rita husritning, mer roande.. När det var över åkte jag hem å då var Erik vaken så vi tog en sväng med bilen..

Erik har nu åkt å jobbat, undra vad jag ska göra ikväll? Eller jag har en liten lista:
¤ vattna blommorna
¤ städa badrummet
¤ måla naglarna

//Angelica

Vad tycker du?
Skrivet av: Gucci Princezz
Den 2010-09-21, klockan 10:58:48

Hej tjejen allt bra? :)

Skrivet av: Rebeccah /Brownie
Den 2010-09-21, klockan 11:00:21

fin blogg , ha en underbar dag :)


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0