Lediga dagar

Skrivet den 2007-05-29, klockan 12:18:58
Vaknade klockan fem i morsre(!). Jag frös som en gris. Det var väldigt kallt utan täcke... Passade på att göra ett toalettbesök, sedan somnade jag om.. Men vaknade vid åtta av att Macke lät för mycket. Så då gick jag upp, kunde inte ligga kvar i sängen, har inte det tålamodet...

Tittade på TV och åt frukost..
Sedan gick jag till datorn och fixade lite grejer.. Hittade massa gamla bilder.. Lite från seglingen, på Jissa, från landet, bla..

Är ledig nu fram till studenten. Eller nja, jag ska till skolan några gånger till, men det är inte lektioner utan bara avslutningen med lärarna... Egentligen så har vi ML-dag idag, men de brukar vara tråkiga så jag stannade hemma.. Känns lite onödigt att åka på sånna dagar då man kan vara hemma och ta det lugnt istället.

Ska träffa Ammi lite senare... Har inte sett henne på väldigt länge. Så det ska bli kul..

I morron ska jag träffa Åsa en stund på fm innan jag måste till skolan och utvärdera vissa kurser.. Segt, men man kan väl hjälpa skolan så att den blir bättre...



Bilder från seglingen
Bara på mig, jag vet att jag är ego, men om jag ska vara ärlig så gillar jag det.


Min lilla snuffs
Visst e hon söt??


RÅsa min maskot får också vara med..


Det får räcka med bilder fär den här gången, men det kommer fler senare...

Ciao

Citat: "Kom igen grabbar, de har också en dålig målvakt!" Haha

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0