Första bloggen

Skrivet den 2007-03-28, klockan 10:20:59
Ja, då har jag äntligen börjat. Har funderat länge på att börja blogga, men jag har aldrig tagit mig i kragen  och börjat. Men igår så gjorde Åsa det åt mig... :)

Var hemma hos henne och fikade igår, väldigt trevligt! Vi har inte träffat varandra det här året!! Men vi kunde börja prata där vi slutade sist. Om allt möjligt, mycket om studentskivorna som snart börjar. Och självklart ämnet som vi alltid pratar om när vi ses; vår gamla klass. Vilka man har träffat, sett på bussen, hört något om. Ibland är det faktiskt riktigt intressant och roligt. Sedan drar vi alltid upp allt som hände under låg-, mellan- och högstadietiden. Det är det roligaste, vi vi kommer alltid på massa nya konstiga saker som vi gjorde när vi var små.

Lite senare kom Emma och hälsade på och vårat snack fortsatte.. Vi tittade på lite bilder från Åsas Londonresa, det såg så mysigt ut. Jag vill också åka dit.. Men det får vänta.

Sitter just nu i skolan och väntar på att seminariet ska börja. Jag tyckte att jag var duktig som kom 9.30, en hel halvtimma innan vi skulle börja. Men när jag kom till skolan fick jag reda på att vi började 10.30!! Så nu är jag lite små butter, men det går nog över snart. Då fick jag chans att börja blogga, fanns ingen ursäkt.. Haha..

Ska kila, måste läsa igenom några sammanfattningar inför seminariumet. Inte så värst kul, men jag måste. Ska försöka att glänsa lite grann och vara beredd på att få massa frågor samt att ge massa frågor.

Bajbaj

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0