Omtyckt

Skrivet den 2007-12-19, klockan 23:31:29
De känns bra att de är så många som vill att ja kommer ner till Sthlm under julen... då känner ja mej inte bortglömd.. å ja känner mej omtyckt.. visst de skulle va kul å åka ner till storstan, men ja har kommi fram till att de e inte själva Sthlm ja saknar, de e min familj.. okej, nåra saker i stan saknar ja, som; gamla stan, monteliusvägen, bryggan å tunnelbanan.. typ.. sen saknar ja nåra fler än mamma, pappa, Macke, Jissa å Lillen...

men de känns lite onödigt att åka ner till nyår, för ja har ingen bil så ja är fast ute på landet.. å vi har våra olika liv nu, kommer ja ner å ska träffa nån så haren hitta på nåe annat istället.. typ, de känns så iaf.. så va ska ja ner å gö? så min familj kommer upp å m&m bor där?

de skulle va kul å träffa "min" Sandra, mina (fd) favvogrannar, Scarlotte å nåra/nån till/annan.. men ni kan få komma upp till mej istället!! ;)

en anledning att ja inte kommer ner är för att då måste ja visa mej i Sthlm med min pensionärsväska, å de går inte!! den används bara där de finns så lite folk som möjligt.. de e hårt no å gå härifrån till NUS med den!!

men ja tror att ja får trevligt med mamma å pappa på nyår.. synd att lillebror drar...

Ciao

ps. den tidiga sänggången blev visst inte av.. måste sova snart så att de blir 7 timmar iaf..

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0