18 aug 13

Skrivet den 2013-08-18, klockan 18:44:58
Fotbollsskorna var supersköna, använde dom förra helgen när jag var med på matchen, men sen har jag avstått träning den här veckan så jag har inte kunna använda dom.. Men nästa vecka då är det dags igen.. Benskydden va inte bra, lämna tillbaka dom å tog ett par andra, men jag ska lämna tillbaka dom också.. Kör på mina gamla karriären ut..
 
Den här veckan så var alla tillbaka på jobbet, så de va full fart, dock hann jag bara med tre dagar innan jag blev sjuk.. Kom hem i torsdags, tyckte de va lite kallt inne (22grader) så jag tog på mej mjukisar å fleecetröja.. Gick ut i förrådet å höll på å frysa ihjäl (23 grader ute) på vägen dit..
 
Kom in, började laga mat, fick ont i kroppen å mot slutet orkade jag inte stå längre, kollade tempen å såg att jag hade 39,3... Inte så konstigt.. Satte mej i soffan å vilade, gick å la mej halv åtta för de gjorde för ont å sitta i soffan, hade då 39,5..
 
Vaknade under natten å hade fortfarande 39,3, likaså när klockan ringde å de va dags att gå till jobbet.. De blev till å somna om å sjukanmäla sig.. Under dagen kände jag mej bra, lite seg, men kanske inte så konstigt, hade lite feber mitt i dan... Mot kvällen kände jag mej pigg, inställd på å åka till jobbet.. Men jag vaknade på fredagen med världens huvudvärk å 39 grader igen... Så de blev till å stanna hemma igen.. Men mot kvällen var jag pigg å nu har jag vilat hela helgen så nu är jag frisk =)
 
Jobb å fotboll står på schemat i veckan å till helgen är det Månkis-dagen..
 
//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0